Päivällä olisi ollut kaikki edellytykset muuttua katastrofiksi...kuukauden hiljaiselon jälkee Poitsun äitikin heräsi jälleen kerran. Exä ilmoitti aamulla tekstarilla ettei saa enää nukuttua, ei muuta. Mitä vittua tuo mulle kuuluu? Ollaan erottu jo useita vuosia sitten, ei kait se kuvittele että minua kiinnostaisi sen nukkumiset. Arvasin kyllä mikä taas alkaisi, elämänsä eron jälkeen totaalisesti karille ajanut vastakkaisen sukupuolen pahin kauhuskenaario, aloitti jälleen kerran vonkaamisen ja itkemisen yhteenpaluusta...oksettaa, oksettaa ja oksettaa. Nainen jota en koe millään muotoa tai missään suhteessa kiinnostavaksi ja jolle olen asian ilmaissut moneen kertaan...akka ei ymmärrä että sen käytös on ällöttävää...nainen joka on lihava, tyhmä ja ruma, elää isänsä rahoilla isänsä asunnossa- ilman työpaikkaa ja joka on sählännyt kaikki ihmisuhteensa alta kahden viikon.

Olen ilkeä...tuo ylläoleva kuulostaa kauhealta ja saa itseni kuulostamaan hirvittävän itserakkaalta...

...laskin tänään Exän lähettäneen puolen vuoden aikana noin 30 vonkausviestiä- akka on lihottanut itsensä niin rumaksi ettei saa enää ketään mukaan baarista. Kaiken huippu oli kun se alkoi valittaan omaa jaksamistaan pojan kanssa...mitä ihmeen jaksamista on ala-asteikäisen ja omatoimisen pojan kanssa? Tai sitä ettei se saa nukuttua...ei kuulu mulle!!! Entinen mies ei välttämättä ole paras mahdollinen henkilö jolle kannattaa avautua...ainakaan ex-mies joka inhoaa entistä akkaansa eniten koko maailmassa...eikä ainakaan ex-miehelle joka on itsekin kaikkea muuta kuin terve korvien välistä ja joka potee omasta epärationaalisesta käyttäytymisestään jatkuvaa huonoa omatuntoa.

En jaksa- enkä edes halua tietää mitään sen ongelmista...omissanikin on ihan tarpeeksi kestämistä.

Töissä päivä oli ihan perseestä...huonompana hetkenäni olisin lähtenyt kesken päivää pois töistä, juuri tänään oli yksi niistä päivistä minkä vuoksi en voi suositella asiakaspalvelutyötä kenellekään. Ei siitä kuitenkaan enempää.

Poitsu tuli tänään kotiin, kiva juttu. Pojan positiivisuutta on mukava katsella. Toivon hartaasti että tällainen olo jatkuisi, on ihana olla kun elämä tuntuu elämisen arvoiselta.