Elämä on ihan outoa. En voi muuta sanoa kuluneesta neljästä päivästä. Aloitan eilisestä...lähdin illalla käymään parilla oluella ihan itsekseni, nukuin päivällä liian pitkät päikkärit ja seurauksen tietää, ei sitten väsyttänyt. No lähdin ihan ajankuluksi katsomaan yöelämää...ilman pohjia, melkein selvinpäin. Hitto, mullahan oli kivaa! Juttelin uusien ihmisten kanssa, näin vanhoja tuttuja ja vaikka mitä...eihän tuossa mitään ihmeellistä ole mutta itselleni oli. Pääsin yli omasta möröstäni eli jutun aloittamisesta, en nyt kaikkien kanssa mutta kuitenkin...ja vielä melkein selvinpäin. Paitsi joo...baarissa olisi ollut yksi kiinnostava, kiltin oloinen pikkasen itseäni nuorempi nainen, sen kanssa en juttua uskaltanut aloittaa, oli selvinpäin ja joi pelkkää kaakota, ei sillä sormusta kädessä ollut...ja se siitä kiinnostavan teki- sillä on mun mielestä joskus ollut sormus, olen nähnyt saman naisen aieminkin siviilissä, sellaiset kasvot jotka jäävät mieleen...ääh, vähän harmittaa. Ens kerralla sitten.

Niin...tämä oli oikeastaan se viikonlopun kohokohta, mielialaa nostattava ilta- kykenen tosiaan tavalliseen sosiaaliseen elämään ainakin toisinaan...sitä edeltänyt oli pikkasen outoa, jopa itselleni. Keskimmäinen exäni otti torstaina yhteyttä, ehdotti näkemistä tai paremminkin seksiä. Jep, tietää että olen tällä hetkellä sinkkuna ja sillä ei ole oikein sinkkuilu ottanut tuulta alleen, sanoi suoraan olevansa puutteessa ja sen haittaavan vähän liikaa ajatuksia. Huoh...olin sopivasti sopinut perjaintaiksi netttreffit, kiltit sellaiset, syömässä käynti ja jutustelua, ei sen kummempaa...enkä muutenkaan pidä ajatusta sekstaamisesta exän kanssa parhaana mahdollisena, vuoden takaa siitä on ihan liikaa kokemuksia. No perjantai tuli kävin nettitreffeillä, oli mukava jutella ja ruokakin oli hyvää...en tiedä että otanko yhteyttä, deitillä oli mielenkiintoinen tausta, elämää nähnyt kuten itsekin. En tiedä kuitenkaan, ulkonäkö, olen liian valikoiva, tiedän, no kuitenkin...katsotaan nyt otanko yhteyttä.

Mutta tämä rasvaisin juttu...hitto, enhän mää voinut tietää että tämä keskimmäinen eksäni on perjantaina käymässä kaverinsa luona paikkakunnalla, sain illalla tekstarin jossa se aikoi tulla iskemään jos joskus baarissa törmätään- mikä on aika epätodennäköistä koska asutaan aika kaukana- vastasin ihan piruuttani että tulee ennemmin pimputtaan ovikelloa jos niin kauheasti kerta kutittaa. Vittu, puolentunnin päästä soi sitten ovikello...pizzaa ja pillua mutta pizzan saan toisella kertaa. Mikä siinä sitten enää auttoi...no olihan naiminen kivaa, en mää siitä valita...se jäi sitten yöksi.Nukuttiin mitä nukuttiin...silä on ihan varmasti paikat hellinä istuminen vaikeaa, sai sen mitä halusikin...sovittiin että kumpikin on tapahtuneesta hiljaa, eikä kummallakaan tarvitse olettaa sen merkitsevän mitään...seksi seksinä ja ihmisuhteet ihmissuhteina.

Aloin oikeastaan mettimään sekstauksen ja baarikäyttymiseni liittymistä toisiinsa. Olin huomattavasti rennompi kuin yleensä ihmisten ilmoilla olen, mikään ei kiristänyt eikä jokaista vastaan tulevaa naista tarvinnut katsoa mahdollisina seksikumppanina...täysi paradoksi, silloin kun seksuaaliset paineet on purettu olisi seksiseuran saaminen kohtuullisen helppoa- silloin taas kun seuraa pitäisi saada niin tuntuu etei sitä saa millään.