Poitsu tulee huomenna taas kotiin äitinsä luota. Kiva juttu, oikeastaan alkoi tuota nuorempaa herraa oleen vähän ikävä...enkä oikein tahdo saada pakollsia kotitöitäkään tehty kun olen itsekseni, en vain saa aikaiseksi. Vedin tänään salilla kunnon rääkit, yli kahden tunnin treeni- olo oli sen mukainen. Ihan itseäni kiusatakseni kävin samalla reissulla kaupassa, nälkäisenä ja fyysisesti väsynä...huonona päivänä olisin mennyt huuruihin kaupassa, siihen kun niskaa painaa ja tuntuu että oma puhe on epäselvää. Nyt pakollinen kauppareissu meni hyvin, ostin mitä tarvin ja kaikki tavarat olivat siellä missä pitikin...kuten ei aina vain ole. Liikunta tekee muutenkin pääkopalleni terää, kotioloissa ainakin. Töissä pitäisi vain pystyä (taas) skarppaamaan, en vain tahdo jaksaa...en oikeastaan halua keskittyä tärkeään, keksin vain tekosyitä olla tekemättä mitään tai ainakaan oma-aloitteisesti.

Oma-aloitteisuuden ajoittainen (lue:80% ajasta) hiipuminen on kyllä tälläkin hetkellä suurin yksittäinen ongelmani...asiaa ei paranna se, että yhtäaikaa pelkään ja toivon sitä ettei minun enää tarvitsisi tehdä nykyistä työtäni. Työelämässä olen paradoksaalisessa tilanteessa omien tavoitteiden keskellä...en saa tehdyksi kunnolla töitäni, samaan aikaan kuitenkin turhaudun päiviin jolloin mitään ei tapahdu ja kaikki töihin liittyvä tuntuu yhdentekevältä paskalta. Nytkin vituttaa valmiiksi huominen...kun edes jokin suunnittelemani asia toimisi niinkuin olen sen ajatellut.

Zetan luona meni melkein perinteisesti...harvinaista kyllä, sain itsekin orgasmin ja vieläpä ensimmäisellä kerralla, muilla kerroilla orkkua ei enää tarvinnut odottaakaan, kivaa naiminen kuitenkin tauon jälkeen oli. Huomasin aamulla etten ottanut illalla normaalia mirtatzapiiniäkään...silti nukuin ihan hyvin melkein aamuun asti. Aamulla olisin halunnut heti herättyäni nostaa kytkintä ja lähteä kotiin...en saanut lähdettyä koska en halunnut antaa kuvaa että kävin vain naimassa. Mitä muutakaan siellä tein (?)- en tiedä, zetalla oli kyllä kauheasti asiaa- kuten yleensäkin, en vain muista oikeastaan mitään mitä se kertoi...taidan olla sika kun en jaksa tuon vertaa keskittyä toiseen ihmiseen.