Viikko oli hyvä...pitkästä aikaa oikeasti hyvä viikko. En tiedä johtuiko viikon helppous siitä, että olin suurimman osan siitä muualla mitä normaalisti...sopivan ympäripyöreitä palavereita ja toimintamallien pyörittelyä, koulutus jonka aiheen tunsin jo entuudestaan, hyvää ruokaa ja viiniä. Helppoa ja mielenkiintoista elämää tavallisen arjen ulkopuolella. Joo-o...lumouksen rikkoi torstainen soitto asiakkaalta- vaikka arjen ja tavallisen elämän voi helposti unohtaa, on se vallitseva elementti jokatapauksessa. Poissa silmistä, poissa mielestä. Rentouttava viikko kuitenkin...masis ja maniakin pysyi sopivan kaukana vaikka loppuviikosta alkoi masis kyllä lievästi jo nostaan päätään...nautin tunteesta kuitenkin vielä niin kauan kuin nautittavaa on.

Viikko oli siinäkin suhteessa mukava ettei zeta puskenut liikaan päälle...zetalle kyllä lupasin tänään mennä yökylään. Taas toimin toisin kuin sisimmässäni tunnen...koko touhu ei jaksa innostaa oikein ollenkaan. Kuitenkin menen vaikka tiedän illan olevan pelkkää teennäistä halailua nussimista odotellessa. En kiellä etten pitäisi näistä naintimaratoneista...pidän seksistä vaikka en kuitenkaan itse saa...voihan aina runkata huomenna yöllisten mielikuvien kiihkolla. Ei tässä kyllä oikein järkeä ole, runkkaan jos en saa, siis orgasmia...ei zeta mua kylään kutsu kuin sen takia että naisin siltä aivot pihalle.

Jos olisin järkevä niin lopettain koko jutun...olisin sitten kokonaan ilman. Jos ainoa mitä suhteesta saan on seksi- josta en saa mitään muuta kuin turhamaisuuteni tyydyttämistä niin mitä järkeä tässä oikein on?