Elämä osaa yllättää kun sitä vähiten odottaa...jonkun vanhan mytologian mukaan jokaisen ihmisen elämänlanka on osa kohtalon jumalattaren kudelmaa. Haluaisin uskoa tähän, kaikki muut selitykset omaan elämääni liittyen tuntuvat liian tylsiltä ja perinteiseen sattumaan nojaavilta.

Olen yhtäaikaa rakastunut ja peloissani- pelkään ettei tämä olekaan totta tai että jotain tapahtuu joka romuttaa pilvilinnani joka on muuttunut todeksi. Tapasin naisen, yhtä rikkinäisen kuin itsekin, yhtä paljon pettymyksiä kokeneen kuin minäkin. Kaikki Neiti F:n kanssa tapahtuva tuntuu ihmeelliseltä, sadulta jonka kuuluisi tapahtua jollekin muuulle kuin itselleni. Elokuvissa ihmiset törmäävät elämänsä rakkauksiin pelkästä sattumasta, ei sellaista tapahdu oikeassa elämässä...vai tapahtuuko? Voiko sellaista tapahtua minulle itselleni? Olen kohta 35-vuotias mies jonka elämä on ollut kuin Dostojevskin kirjoittaamaa...nyt tapaan naisen joka ajattelee kuin itsekin, pitää samoista asioista ja ennnenkaikkea...pitää minusta. Kaikki tuntuu melkein liian helpolta, jopa pelottavalta, satumaiselta mutta pelkään tälläkin hetkellä elokuvan juonen kääntyvän ja kaiken paljastuvan pelkäksi sivujuoneksi jonka oli tarkoitus vain piristää katsojaa.

Kaikki on vielä ihan alussa...takana kaksi kuumaa yötä, loputtomia puhelinkeskusteluita. Välimatkaa, onneksi ei paljoa, mitään syytä ei ole ettei tästä voisi tulla jotain...tämä oikeasti tuntuu hyvältä, turvalliselta...en tiedä. Toivon tämän jatkuvan ja samalla pelkään tämän loppuvan yhtä nopeasti mitä se alkoikin.